Menu

Omdömen

 "Tack för en underbar yogahelg. Så sköna övningar, så bra att ni berättar om övningarnas effekter och forskningen inom yoga. Ni är så lugna och tydliga och instruerar på ett sätt som gör att man kan blunda och verkligen känna att övningarna landar rätt i ens egen kropp."

"Underbar återhämtning! Jag känner att min kropp blivit rörligare och jag har fått ny energi. Det var roligt att pröva olika sorters yoga eftersom jag endast gått på medicinsk yoga tidigare."

"Bästa yogahelgen hittills! Så mycket djup vila, återhämtning och dagar att samla energi på. Uppskattade gongen jättemycket! Fantastiskt bra planerat och instruerat av er."

"Fantastiskt!! Längtar till varje yogahelg, till varje tillfälle att få kallibrera mig rätt igen efter stress/press och kunna möta mig själv. Tack!"

"Jag uppskattar kombinationen av olika yogastilar, gedigen kunskap hos er lärare med omvärldsbevakning och forskning, super!"

"Mycket bra och varierande pass, lagom många, bra schema med de olika aktiviteterna."

"jag är helnöjd! Härligt med gonbadet och havening-"

"Bara + jag känner mig som en helhet, jag har njutit så av detta, stort tack!"

"En underbar yogahelg! Svårt att komma på förbättringar; gärna lite mer yoga nidra. Ni är så inspirerande och kompetenta, Yvonne, Lisa och Lilianne ni är bäst!"

"Skönt med yinyogan på morgonen. Gärna något pass med lite mer ansträngande övningar, annars är allt fantastiskt skönt."

"Vi kom redan på fredagen och det var så skönt att kunna varva ner och inte komma direkt från resan till yogahelgen.Tack för allt! Härlig variation, lagom utmanande och ljuvligt rogivande. Ändra inte på något."

"Tack för en underbart skön helg. Jag tyckte mycket om de medicinska yogapassen och att ni förklarade varje övning så bra. Jätteskön avslutning med gongbadet. Bra att alla saker kunde vara kvar i salen under hela helgen så man slapp flytta runt."

 "Mycket bra! Stort tack!"

"Fullkomligt underbart, jättefina pass!"

"En fantastisk helg, underbart med Yoga nidra och mycket Gong!"

"Så tacksam för att jag hittat hit, superbra!"

"Förslag: Kan vara bra att skriva hur intensiva passen är så att man kan klä sig varmare eller tunnare inför passet"

"Tack för en underbar helg, man kommer ut som en ny människa efter yogahelgen. Så välbehövligt! Kul att ni berättar om ny forskning inom yogan och så bra ni förklarar olika alternativ till alla rörelser! På återseense :-)"